Moderní nábytek pro Vás

Bytový textil

16.07.2009 13:29

Bytový textil a vlněné lůžkoviny

Vlněné polotovary použité při výrobě našich lůžkovin jsou vyrobeny ze 100% čisté vlny ovcí chovaných v Austrálii a Novém Zélandě. Novozélándská vlna je nejkvalitnější na celém světě. Navíc jí má Austrálie tolik, že zásobí 30% světa svou vlnou a my jsme pyšní, že Vám tak kvalitní vlnu můžeme nabídnout. Navíc je tento bytový textil certifikovaný značkou kvality Woolmark®.

A teď už něco o samotném bytovém textilu. Vlněné vlákno má jedinečné vlastnosti. Základní stavební látkou vlny je totiž keratin - nerozpustná bílkovina, z níž se také nejen naše nehty, ale také vlasy. Skládá se z tisíce šupinkovitých buněk, které se překrývají jako tašky na střeše. Chrání tak proti chladu, ale také proti teplu z vnějšku. Je to způsobeno tím, že vytvářejí neproniknutelnou hráz, která nás, když se přikryjeme izoluje proti změnám teploty.

Další vlastností vlny, která stojí za zmínku je její hygroskopičnost. Hygroskopičnost znamená, že je vlna schopná pohlcovat vodu až do 35% své hmotnosti. Ovšem zajísté si říkáte, že pak vlna musí působit slizce a špatně na omak. Opak je ale pravdou, protože vlna při pohlcování potu vody zůstává na dotyk suchá a vlhkosti se snadno zbaví, jakmile okolní prostředí přestane být mokré. Proto bytový textil z vlněné látky také výborně pohlcuje pot z těla a vypařuje ho do okolí. Jen pro srovnání: bavlna pohltí vodu jen do 8% své hmotnosti a syntetické vlákno dokonce jen do necelých 3%.

A ještě zajímavost na závěr: tuto významnou vlastnost vlny, která se teď využívá pro bytový textil znaly a využívaly už mnohé starověké kultury. Samozřejmě, že díky současným moderním technologiím, je využívána, přesně tak, jak by měla, a proto se nemusíte bát, že byste nákupem naší vlny mohli prohloupit. Ještě jednou, náš bytový textil je certifikován značkou prvotříní kvality
Woolmark®

 

Vlněné lůžkoviny - Bytový textil


Vlněné lůžkoviny se stávají velice oblíbeným produktem Vás - zákazníků. Jsou velice pohodlné, ale zároveň mají také dobrý vliv zejména na revmatické potíže. Nesmíme samozřejmě zapomínat také na design těchto lůžkovin, který hezky doplňuje námi prodáváný nábytek z masivu - postele.

Před nedávnem nám navíc přišel e-mail, který potěší, každého prodejce, který má, alespoň trošku zájem o své zákazníky. Uvádíme ho tedy pro příklad, jak vypadá náš zákázník, kterým se doufáme stanete i Vy.

Chtěl bych Vám napsat o mých poznatcích s užíváním vlněných souprav, které jsem si od Vás zakoupil. Velmi mě trápila bolavá záda a klouby. Po přečtení článků na Vašem e-shopu jsem se s manželkou rozhodl pro nákup soupravy Fiore Raute s dvojitou podložkou ELUX. Neumím ani popsat jak jsme nadšení a zvláště já. Mužu Vám říct, že už po několika málo dnech jsem byl naprosto šokován, jak se můj stav zlepšil. Nejen, že mě pomalu, ale jistě přestávájí bolek klouby a záda, což je mimochodem opravdu úleva, ale navíc se celkově cítím odpočatější. Ráno se mi lépe stává a mám mnohem větší chuť do života. A to jsem se ještě nezmínil o tom, jak krásné spaní soupravy poskytují. Děkuji Vám za krásné zdravé spaní a za novou chuť prožívát každý den naplno.

Vyhledávání

Kontakt

Celý pracovní tým e-shopu Nábytek-Moderní.cz +420 721 677 220

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,