Moderní nábytek pro Vás

Dětský pokoj, dětské pokoje

16.07.2009 13:35

Dětský pokoj - Dětský nábytek - Dětské pokoje

 

Dětský pokoj je ten nejdůležitější pokoj pro naše díte. Výběr dětského pokoje bychom mohli rozdělit to pěti základních bodů:

    Dětský pokoj - vybavení dětského pokoje
    Dětský pokoj - výběr vhodné dětské židle
    Dětský pokoj - výběr vhodného dětského stolu
    Dětský pokoj - výběr vhodné dětské postele
    Vhodné barvy do dětského pokojíčku

1. Dětský pokoj by měl odpovídat věku Vašeho dítěte, které bude dětský pokoj obývat. Dítě, které obývá dětský pokoj si v něm hraje, spí, pracuje a proto by mělo být vybavení praktické, funkční a zdravotně nezávadné. Šetřit na nábytku se nevyplatí. Správné vybavení pokoje rozhoduje o tom, jak se bude dítě v pokoji cítit. Je dobré dětský nábytek přizpůsobit potřebám dítěte. Nejdůležitějším prvkem v dětském pokoji by měl být dostatek světla a barev. Dále jsou důležité různé úložné prostory, poličky a zásuvky, kde si bude dítě uklízet hračky, knížky a třeba kreslící potřeby.

2. Při výběru dětské židle, by jste měli mít jasnou představu o tom, k čemu bude dětská židle sloužit a jakou úlohu má splňovat. Vybírejte s rozvahou a nezapomínejte, kolik času denně bude Vaše dítě na dětské židli sedávat při učení u počítače, nebo jen tak u kreslení.

3. Při nakupování dětského stolu musíte vědět několik zásadních informací, aby byl Váš výběr správný. Velice důležitá je ergonomie stolu. Správně vybraný dětský stůl by měl dítě provázet několik let.

4. Dětská postel může příznivě, ale také nepříznivě ovlivnit kostru těla Vašeho dítětě, proto nabízíme, pouze zdravotně nezávádné dětské postele.

5. Barvy do dětského pokoje by měli být hravé a krásně barevné. Proto nabízíme pouze takové dětské pokoje, které vypadají hravě a vesele.

 

Dětské pokojíčky - Dětské sestavy

Nábytek do dětských pokojů - to nejlepší pro naše nejmilovanější

Správná volba dětského pokoje je velmi důležitá, a proto bychom na ní neměli vůbec, ale vůbec šetřit. Pokud se naše děti budou cítit ve svém pokoji příjemně, tak pak budou mít určitě větší chuť si hrát, popřípadě se učit a trávit ve svém pokoji svůj volný čas. Což pak oceníte zejména vy rodiče, nejenom, že budete mít dostatečný čas na odpočinek, ale také Vás bude hřát u srdce pocit, že jste pro své dítě koupili ten správný dětský pokoj. Opravdu dobře koupený dětský pokoj, by se měl stát dítěti opravdovým královstvím, které bychom neměli narušovat. Dětští psychologové vštěpují rodičům jednu myšlenku a to takovou, že by dítě mělo mít již od narození své soukromí, jelikož i dítě , věřte nebo ne, chce mít svá tajemnství. Proč jim tedy toto tajné přání nesplnit příjemným dětským pokojíčkem. Nabízíme celou řadu opravdu překrásných dětských pokojů, jako takového vůdce všech těch pokojů bychom mohli doporučit Dětský pokoj Basic, který je opravdu králem, mezi králi na našem webu.

 

Dětský nábytek


Dětský nábytek je další podkategorií dětských pokojů. V této kategorii naleznete komponenty k dětským pokojům z naší nabídky. Můžete si tak dětský pokoj sestavit přesně podle svých představ a přání. Nechceme Vás omezovat jako jiní prodejci tím, že byste si museli zakoupit celou dětskou sestavu, proto není nutné dodržovat sestavy dětských pokojů. A tak si v kategorii dětský nábytek můžete vybrat přesně takový pokoj, ve kterém se Vaše dítě bude cítit nejlépe. Dětský Nábytek je dodávám v demontu.

 

Dětské postele


Dětské postele, které nabízíme jsou z různých materiálů dřeva, ale navíc jsou také velice rozdílného provedení.
Nabízíme totiž velice oblíbené a kvalitní postele z masivu, pak cenově dostupné, ale přesto kvalitní postele z lamina, no a na závěr také osvedčená klasika: postele z dubu, samozřejmě v naší nabídce naleznete tak další a další materiály, způsoby výroby apod....

Dětské postele nabízíme ve dvou provedeních: Jsou to postele s úložným prostorem a postele bez úložného prostoru. K nabídce postelí, které nemají úložný prostor lze dokoupit matraci podle Vašeho libovolného výběrunebo samozřejmě můžete použít Vaší současnou matraci. U postelí, které úložným prostorem disponují je nutné vybrat si matraci k tomu určenou. Pro nabídku těchto matrací, nás prosím kontaktujte na mailu info@nabytekmoderni.cz. Snažíme se Vám vždy vyjít vstříc, takže se nemusíte bát, že bychom něco nevybrali.

Další nabídku dětských postelí naleznete také v naší velice oblíbené kategorii nábytek z masivu - postele z masivu.

 

Dětské postýlky - to nejlepší spaní pro naše nejmenší

Nábytek - dětské postýlky z borovicového masivu

Speciálně pro naše nejmenší je tato kategorie se jménem dětské postýlky. Protože nejenom Vy si zasloužíte zdravé a krásné spaní, ale i naše ratolesti ho potřebují, a to už od útlého věku, proto bychom na takovýchto věcech neměli vůbec šetřit. Všechny námi nabízené dětské postýlky získaly certifikát zdravotní nezávadnosti, a proto se nemusíte bát, že by se Vašemu dítěti cokoli stalo. Navíc každá postýlka obsahuje velice kvalitní rošt a samozřejmosti jsou také velmi jednoduché spouštění bočnice. Dětské postýlky jsme ošetřili bezbarvým ekologickým lakem. Každá z dětských postýlek se dá polohovat až do tří poloh, dále také nabízí tři rozdílné výšky umístění roštu a jako bonus nakonec lze u některých postýlek vyjmout z bočnic jednotlivé laťky. Doufáme tedy, že se Vám naše nabídka dětských postýlek bude líbit a že pro své nejmenší vyberete správně právě u nás.

 

Dětské židličky

Dětské židličky, které jsme pro Vás přichystali jsou vyrobeni z velice kvalitního borovicového masivu, který zajišťuje pevnou konstrukci a stabilitu dětské židličky. Díky naší nízko položené cenové politice si jistě vybere každý, samozřejmě je jasné, že na dětech se šetřit nesmí a my Vám nákupy pro děti chceme co nejvíce usnadnit právě nízkými cenami.

 

Dětské skříně a komody


Dětské skříně a komody
v naší nabídce jsou všechny ze systému, což pro Vás znamená: pokud se Vám libí nějaká sestava, ale chcete si zakoupit jen její část a ne například celý dětský pokoj, tak právě tady máte možnost. Další věcí, která tato kategorie umožňuje je fakt, že každý produkt, který se V8m zalíbí můžete zkombinovat například s psacím stolem, postelí, knihovnou apod. Myslíme, že jsme pro Vás připravili vskutku širokou a rozsáhlou nabídku. Co se týče nabídky skříní, tak zde můžete zakoupit skříně dvoukřídlé, či jednokřídlé, s více policema, či pouze věšákové. Výběr záleží jen a jen na Vás, a proto nám nezbývá už nic jiného, než popřát Vám příjemný nákup.

Pokud máte zájem o širší nabídku skříní můžete také navštívit kategorii nábytek z masivu - skříně.
 
 

Psací stoly


Výběr psacího stolu pro naše nejmenší školáky není vůbec lehkou záležitostí. Je nutné zohlednit nepřeberné množství aspektů. Jako příklad můžeme uvést:
- Jaké potřeby má naše dítě
- Je stůl dodstatečně velký
- Otázkou také zůstává zda je lepší zvolit stůl s deskou na PC nebo stůl bez desky.

Jen pro přehled zde uvadíme výňatek z našeho slovníku pojmů, který vznikl právě pro tyto příklady:

Při nakupování dětského stolu musíte vědět několik zásadních informací, aby byl Váš výběr správný. Stůl by měl s věkem a výškou dítěte stále růst. Určitě je důležitá ergonomie stolu, jeho možnosti nastavení, barevnost, možnost doplňků ke stolu apod. Správně vybraný dětský stůl by měl dítě provázet několik let. Takovému stolu nesmí chybět výškové nastavení v určitém rozmezí. Pracovní deska musí být s oblými hranami, aby dítěti nehrozilo nebezpečí úrazu. Kostra stolu může být kovová či dřevěná s barevnými doplňky, které stůl oživí a dítě zákonitě ocení. Dále je podstatná možnost nastavení při nerovnosti podlahy. U některých stolů je možné nastavení pracovní desky do určitého úhlu, které zvládne zadní tyčka.

Pro případ, že by Vás naše nabídka psacích stolů nezaujala prosíme navštivte ještě kategorii nábytek z masivu - psací stoly.

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Celý pracovní tým e-shopu Nábytek-Moderní.cz +420 721 677 220

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,