Moderní nábytek pro Vás

Pohovky - Sedací soupravy

13.06.2009 23:31
Pohovka představuje v domácnosti takovou - v dobrém slova smyslu - holku pro všechno. Sedíme na ní, ležíme, povalujeme se, učíme nebo jen chytáme lelky. Jak tedy poznáme tu pravou pohovku? Nábytek-Moderní.cz přináší širokou nabídku pohovek, sedacích souprav a taburetů, které mají společné dva důležité atributy....

 

Pohovka alias Sedací souprava


Pohovka představuje v domácnosti takovou - v dobrém slova smyslu - holku pro všechno. Sedíme na ní, ležíme, povalujeme se, učíme nebo jen chytáme lelky. Jak tedy poznáme tu pravou pohovku? Přinášíme Vám širokou nabídku pohovek, sedacích souprav a taburetů, které mají společné dva důležité atributy. Čalouněný nábytek je cenově dostupný a velmi praktický. Nabízíme pohovky pouze z možností rozkladu pro spaní a to v několika odstínech potahové látky, kterou si můžete vybrat v našem vzorkovníku potahových látek.

Prvním a zřejmě nejdůležitějším pravidlem pro nákup nové pohovky, ale třeba i křesla, zní: Přemýšlet k čemu, kam a pro kolik osob. Na sedačce by se nám totiž mělo nejen dobře sedět, ale i se z ní snadno zvedat. Tyto vlastnosti ovlivňují nejen tvar sedáku, ale i opěradla a případně područky. U všech pohovek, ale i sedacích souprav uvádíme rozměry, které Vám usnadní Váš výběr.

Umíte sedět?
Při sezení na pohovce bychom měli mít nohy celými chodidly na podlaze a zároveň záda musejí dostat vhodnou oporu. Vzhledem k tomu, že na pohovce odpočíváme v nejrůznějších polohách, je rozumné dát přednost polohovatelné sedačce, která se snadno přizpůsobí naší aktuální potřebě.

Zcela jiné nároky na tento výrobek mají v domácnostech, kde musí sedačka sloužit i k pravidelnému spánku. Je to opravdu jen krajní řešení a v tomto případě je nutné více než na kvalitu sezení dbát na dobrý spánek. Je proto třeba zvolit typ se speciálním roštem a matrací. Také velikost prostoru pro spaní je neméně důležitá. V naší nabídce najdete pohovky a rozkládací dvoukřesla pouze rozměrově klasických postelí, tedy s dostatečným prostorem pro spánek.

Nabízíme také cenově velmi zvýhodněnou kategorii, která nabízí zavádějící ceny do konce měsíce července a to sedací soupravy italské společnosti Ilar. Tento výrobce ve své nabídce prezentuje tu nejvyšší kvalitu. Všechny sedací soupravy a pohovky po rozložení nahradí klasickou, rovněž stejně kvalitní postel.

Věříme, že široká nabídka rozkládacích pohovek a sedacích souprav Vás osloví.

Vyhledávání

Kontakt

Celý pracovní tým e-shopu Nábytek-Moderní.cz +420 721 677 220

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,