Moderní nábytek pro Vás

Předsíně - botníky do malé předsíně

17.07.2009 10:38

Předsíně - botníky do malé předsíně a všechno kolem toho


Předsíně jsou oknem do bytu, z ní získá návštěvník první dojem nejen o našem bydlení, ale i o nás. Ať chceme nebo ne, podvědomě odhadujeme zbylou část bytu často podle velmi malého vstupního prostoru. A stejně posuzují naše návštěvy vstup k nám. Proto bychom zařizování předsíně měli věnovat s trochou nadsázky ještě větší péči, než bytu samotnému.

Snažíme se Vám nabídnout předsíně jak do malých, tak i velkých obytných prostorů.

Předsíně můžeme rozdělit do tří kategorií: Předsíňové stěny, Předsíňové stěny z masivu, Botníky. Rozdíl u těchto kategorií je patrný již z názvu. Někdo má prostor na zařízení předsíně a může tedy volit variantu s úložným prostorem, mnozí z nás tento prostor postrádají, ale potřebují aspoň nějaké vhodné řešení k odložení svrchníků. V kategorii botníky nabízíme zajímavé produkty z masivu, které lze doplnit pouze věšákem na stěnu a lze tak elegantně vyřešit problém malého prostoru.
 

Předsíně a jejich zařizování - botníky do malé předsíně jsou samozřejmostí

Předsíně a botníky do malé předsíně můžete zakoupit na našem e-shopu Nábytek-Moderní.cz. Celou sekci naleznete zde.


Při řešení předsíně vycházíme z půdorysu a velikosti místnosti. Obecně se doporučuje zvolit takový nábytek, který pojme alespoň jeden svršek každého člena domácnosti, přitom by mělo zbýt místo ještě pro kabát a boty návštěvy.

V současné době se předsíně opět začínají budovat jako velkorysý vstup do bytu, přičemž k zařízení patří prostornější sedátko, které využíváme nejčastěji při obouvání a zouvání.

 

Věšákové stěny


Věšákové stěny neodmyslitelně patří do předsíně. Jsou výborným řešením pokud máte předsíň menších rozměrů. Na věšákové stěny by se měl vlézt, alespoň jeden svrchní oděv každého člena rodiny, plus ještě alespoň dvě místa by měla zůstat volná pro návštevu.

 

Předsíňové stěny z masivu

 

Předsíňové stěny z masivu jsou zajisté příjemným oteplením vstupu do Vašich domovů. Dřevo působí uklidňujícím dojmem a jistě mnohé z Vás osloví. Nabízíme stěny z masivu s osvětlením i bez. Lze sestavit předsíň z masivu z jednotlivých dílů botníků, komod a skříní z masivu.
 

Předsíňové stěny

V poslední době se klade veliký důraz na vhodně zvolenou předsíň. Předsíň je místo, které nás vítá po dlouhém dni v práci. Již první dojem, který si návstěva udělá je při prvním kroku do Vašeho domu. Dalším aspektem při výběru předsíně je bezesporu možnost Vašeho prostoru. V naší nabídce jsme umístili možnosti do obou variant.

 

Předsíňové stěny


Předsíňové stěny jsou poslední dobou neodmyslitelnou součástí každé přesíně. Předsíň je místo, které nás vítá po dlouhém dni v práci. Již první dojem, který si návstěva udělá je při prvním kroku do Vašeho domu. Předsíňové stěny jsou tady tedy od toho, aby Vám Vaše předsíně zkrášlily a udělali příjemný dojem nejen na návštevu, ale také na Vás. Dalším aspektem při výběru předsíně je bezesporu možnost Vašeho prostoru. V naší nabídce jsme umístili možnosti do obou variant.

 

Komody a předsíně


Kouzlo komody spočívá v chytrém designu, ve kterém se snoubí dokonalá využitelnost a estetický princip. Díky tomu se posouvá na přední místo v oblibě nábytku již po staletí. A je mnoho míst v  interiéru, kde komody dodnes nachází své stálé místo.

Využití komody je velmi široké. Nejčastěji však plní funkci prádelníku, takže bývá součástí ložnic. Ložnici tedy dodává na útulnosti a výrazně ovlivňuje její pojetí. Může být stylově sjednocená s postelí a nočními stolky, což mimochodem naše komody umožňují. Pokud nad ní pověsíme zrcadlo, může plnit i funkci jakési toaletky.

Předsíně jsou oknem do bytu, z ní získá návštěvník první dojem nejen o našem bydlení, ale i o nás. Ať chceme nebo ne, podvědomě odhadujeme zbylou část bytu často podle velmi malého vstupního prostoru. A stejně posuzují naše návštěvy vstup k nám. Proto bychom zařizování předsíně měli věnovat s trochou nadsázky ještě větší péči, než bytu samotnému.

Snažíme se Vám nabídnout předsíně jak do malých, tak i velkých obytných prostorů.

Vyhledávání

Kontakt

Celý pracovní tým e-shopu Nábytek-Moderní.cz +420 721 677 220

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,